Balder har flyttat upp

Kl 05.00
🌤 10°C

Faaan har knappt sovit i natt, kollade sista gången 02,30 på klockan och visste att snart ringer den, jag hade tänkt stiga upp 04.30 men orkade inte så jag ställde den sen på 05.

Jag och Bejan var på matmarknaden i Torneå igår. Den är ju så stor! Och det är mat från hela världen, ostar i från Schweiz, Belgiska vofflor, fudge ifrån England, Spanien och chorros, gyros från Grekland, amerikanska donuts, korv ifrån Tyskland, Italiensk glassar och bakverk, hamburgare på känguru, korkodil från Australien osv sen en massa annat marknadsmässiga saker finns förstås. Så det är riktigt roligt att gå där faktiskt. Jag köper en gyros varje år för det är så jäkla gott!!!

Sen åkte jag nästan direkt till jobbet, var hem och hämtade väskan bara och pratade. Kom hem vid 22 och då hade Danne spärrat av soffan, sattit sockel på den så Balder inte kommer dit under. Sen tog vi upp sandlådan och hans matskålar. Han hittade sandlådan utan mankemang och käkade när jag satte han vid skålarna. Fast Finn den odågan var ju ute efter blötmaten så man får bara sätta lite, det man vet att han äter upp och sen vakta så han får käka den. Sen får väl Finn slicka i sig resterna. Balder har sovit i Finns klösträd på en av avsatserna (de har ju alla mjuka dynor) så jag ska hämta upp hans gosedjur som han sovit med sen Aslan flyttat. Men har har ju mycket roligare nu när han får vara med de andra djuren och de har accepterat honom nu. Finn försöker busa lite med den och Bamse, ja han tittar ju lite iallafall, nosar och tar lite kontakt. Och bäst kommer han överens med Roffe. Det är jätte kul att jaga Roffe och skrämma honom lite tycker Balder. Han är inne i lektunneln och så gömmer han sig, Roffe vet ju att han är där och står och avvaktar en bit ifrån men när han inte kommer då går han ju närmare och då jäklar kommer han utfarandes 🙂 Så det verkar gå bra.

Gud vad roligt, kollade bokningarna för nästa vecka, zumba passet och toning passet är snart fullbokade, en plats kvar på vardera pass. Och det är massor av namn jag inte sett tidigare. Så mycket nytt folk för mid del. Vad roligt, kanske jag kan zumbafrälsa några till 🙂

Djuren har fått sitt, alla har fått nytt vatten och ny mat, sandlådorna är rengjorda och nu känner jag att Finn var gjort nummer 2 så en sväng till i den lådan. Bamses mat, vatten och låda kan man flytta tillbaka in i tvättstugan nu så han får sin mat och bajs plats tillbaka 🙂 Han har ju fått äta och skita nedanför trappan och det har inte passat honom. Han är ju lite rädd av sig och där går ju folk fram och tillbaka. Nä nu ska jag fixa frillan, dricka lite mer kaffe och sen till jobbet. Jag skulle egentligen börjar 08 idag men vi bytte med Ellinor. Tänkte då kommer jag lite tidigare hem, vi tänkte ev fara på Eldfestivalen på Seskis och titta.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: