Balder The wise & Brilliant

Kl 06.00
☀️ 16°C

Stiger upp och det är underbart väder ute! De har ju lovat jätte fint väder till idag och resten av helgen.

Vi får börja bygga om soffan…. allt för djuren 🙂 Balder den lille nya missen är ju van att gömma sig när den blir rädd och då kryper den in under soffan och kommer INTE ut! Nope där under ligger den och bara byter plats när vi försöker få tag på den. Och den kan inte vara ute när vi inte är hemma dels för att det inte finns en låda åt den i närheten. Sen är de andra djuren ännu inte säker med den. Så det är av säkerhets skäl för den själv som den åker in i tvättstugan när vi far. Men då kom vi ju till soffan…. Danne ska sätta lister bakom så det blir som en sockel tills den är nog stor och inte kommer in under där längre. Rasmus Lucifer kröp ju jämt under soffan sen kom den inte ut 😀 det blev ju oxå ett problem. Stackarn kunde ju bli dr under tills han kom hem från jobbet.

Men den blir bara mysigare och mysigare att ha att göra med, den är så duktig. Tänkte bara på gårdagen och veterinärsbesöket, de är ju ändå vildkatter men de slogs ingenting vare sig vid undersökningar eller chipmärkning, inte vår och inte Carinas heller. Jag var och hälsade på Monica och Danne en sväng och önskade dom lycka till till nästa boende. Och det är som Danne säger, de låter sig hanteras hur som helst, man får klippa klor utan problem, de har tom badat sin! Det är som om de är tacksamma eller nått för att vi ”räddat” dom från kyla, regn och vind. Tycker bara lite synd om mamman. Men de ser efter henne på renhållningen. Hoppas de nu har ordnat för henne så hon kan komma in och att buren är upplyft från marken så den inte står på marken direkt, lilla vännen önskar verkligen henne allt gott ❤

Men nu är Balder The wise & Brilliant registrerad på svearak så om han kommer bort eller något händer honom så finns han att finna där ❤ Balders namn kommer naturligtvis från asatron vår nordiska mytologi. Så här står det om Balder. Balder sades vara bäst av asar. Det var omöjligt att säga något ont om honom. Han var vacker, ljus, god, vis och omtyckt, men hans domar ägde inte bestånd. De andra gudarna brukade säga, att så länge de hade kvar Balder, kunde det inte gå alltför illa för dem. Namnet passar honom, han är verkligen god och vis, snällare vildkatta får man nog leta efter.

Japp, så nu är även Balder klar för livet ❤

Nu ska jag sortera upp mina zumba kids korrar, dags för det och sen i helgen, ta ut Gold låtarna. Mitt sikte har ju varit på det i flera dagar nu, ja jag vet ungefär och har tittat lite men nu ska jag sortera upp dom oxå 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: