Sista dagen för denna helg

Kl 04.45
🌤 9°C

Det har regnat i natt men när jag steg upp så hade det slutat och solen skiner. Finn ligger som vanligt här med mig och spinner som en utombords motor. Försiktigt tar han fast min hand och drar den till sig, han vill att jag ska kela med honom, inte hålla på med den där datorn 🙂

Började jobba kl 07 igår morse, gör det samma idag. Egentligen skulle jag börja jobba kl 08 men jag har bytt med Elli. Skönare att komma hem liiite tidigare ändå på kvällen. Och 08-20 turen är hemsk, då är man med om allt, man är med på morgonsysslor, luncher, middagar, fritid och sen är man med på kvällsbestyren oxå! Den är psykologiskt mer jobbig. Idag tänkte vi åka och grilla med gänget på E villan om de nu vill det…

Efter jobbet igår var vi till Seskis och skulle på Eldfest men vi hittade inte desto mer tillställning nånstans…. undrar om vi var på rätt helg. Men spelar roll, vi åkte runt lite på ön. Vi stannade vid min morfars pappas hus som han byggde 1930, det är så fint, ialf på utsidan 🙂

Mamma har berättat att när de lämnades dit och sova över så brukade hon stå i fönstret där upp och titta när mormor och morfar for. Som ni ser är utsidan lite förändrat fönstermässigt. Jag har aldrig varit in i det så jag vet inte alls hur det ser ut där.

Passen börjar bli fullbokade under nästa veckas prova på, konstigt egentligen att det svänger så. När vi kört gratis prova på när vi hade House of Joy var det inte så märkbar skillnad i bokningarna. Undrar varför det är så? Men det är kanske så, en sak funkar på ett ställe men inte på det andra.

Ja ja nu ska jag börja fixa frillan och sen iväg till jobbet…..

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: