Rise and shine

Kl 04.30
☁️ 13°C

Stiger upp med tuppen. Detta är ett medvetet val. Satta klockan och ringa kl 04 men orkade inte så det blev halv 5 istället. Stiger alltid upp 2,5-3 timmar innan jag börjar jobba och fast att jag börjar 07. Jag vill fortfarande dricka mitt kaffe och läsa Aftonbladet i lugn och ro, blogga osv. Jag behöver denna stund för mig själv. Och nu har jag ju ännu kissebobborna att mata, byta vatten och göra rent i lådan. Hinna prata lite och gosa liiite iallafall. Men de är ofta rätt trötta på morgonen så de vill sova.

Igår umgicks Savannah och Emil med katterna jätte länge och de är så lugna och fina när man håller på med dom men sätt dem på golvet och de drar snabbare än blixten. Då söker de gömställen. Det är väl kanske något som kommer ifrån att de levt som vildkatter. Men det går framåt lite i taget.

Jag jobbade 09-17 igår, jag var så jävla trött när jag kom från jobbet så jag låg på soffan i flera timmar. Sov inte, jo nån skvätt här och där men jag orkade inte röra mig! Först vid 21 nån gång började jag komma igång.

Det är grovsopor idag så vi bar upp vår gamla torktumlare när Danne kom hem från jobbet, drog ut allt på trottoarkanten som ska slängas. Skönt att bli av med lite skräp!

Nä nu ska jag in på facebook en kortis och sen fixa frillan, jobbet ropar om en timme.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: