Nu börjas det

Kl 05.30
☁️ 12°C

Fast nu är klockan kvart i 7 molnen har börjat dra undan och solen har tittat fram. De har ju lovat varmt idag.

Faaan nu börjas det, sov som ett arsel igen. Jag har sovit som en bebis under hela semestern och har inte ens behövt ta Melatonin, tar det ibland om jag ska upp och jobba annars. Men under semestern har jag inte behövt det alls. Men nu så nu kom den första vaknatten…. hade svårt redan igår men det var ju som ingen panik, jag började först 14 och jobba igår. I natt har jag varit vaken ännu efter 03 och vaknade strax efter 05! Så det blev inte många timmar sömn, på min klocka stod det ännu God natt!!! Nåväl det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Jag har för många år sedan slutat stressa över att jag inte kan sova, jag har accepterat och glor tv eller nått annat. Jag kan inte stiga upp och göra nått för då blir jag klarvaken….. men ligger och vrider och vänder mig, provar stänga av tv:n. vrider och vänder, sätter på tvn eller nej jag ”sätter” inte på tv:n, jag slår på den eller vad säger man, startar tv:n? Ja men ni fattar. Provar lite av varje, kollar i mobben, spelar mitt spel osv men det blir jag less på rätt snabbt. Jag häckar faktiskt sällan på mobben på nätterna. Ja ja bara och gilla läget men irriterande är det!

Konstigt att inte ha ett pass idag. Jag har haft pass mån, tis och tors i många år nu. Nu var det planerat att jag kör Strong på Onsdagar så det var tänkt men då passade det bättre för alla att jag kör till torsdagar. Men detta börjar först vecka 35. Så igår mellan diskningar och matlagning började jag titta på Strong, gå igenom i och med att jag jobbar idag, så tänkte jag att jag börjar titta igenom, körde lite rörelser. Sen kommer jag på när jag kom hem, att jag har ju inget pass idag 😀 Ja ja nu håret och sen jobbet…. kanske jag går på Body Combat idag, det är ju åratal sen man hunnit ägna sig åt egen träning. Men vi får se hur mkt ork jag har efter jobbet. Nu behöver jag ju inte bita ihop och dra iväg på pass 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: