Årsdag

Kl 06.00
☔️ 19°C

Stiger upp och det är regnigt och jätte varmt för att vara så här sent i Augusti plus att det just regnat och åskat en del. De har lovat bättre väder till dagen så vi håller tummarna för det. Vi har ju loppis idag.

Tog en paus på en timme från bloggandet. Jonte messdae, det var något med hans katt Molly. Hon är gammal men inte nu last gammal, 13 år hon tror jag. Hon börjar vara förlamad i baken, hon kunde inte gå och sprätte till helt plötsligt. När Jonte steg upp hade hon mött honom krypandes. Hon hade inga bakben. Nå jag åkte dit och tog med mig metacam. Hon hade som lite feber oxå, hon var varm och hennes hjärta slog enormt sa Jonte då han steg upp, sen när han lyfte upp henne så blev hon alldelens som lealös. Jag tror hon säkert var lite rädd över vad som hände henne och när Jonte kom slappnade hon av, hon blev trygg. Vi gav henne lite metacam. Och efter en stund så började febern ge sig, hon åt bra och drack vatten. Sen fick hon mer energi och faktiskt ställde sig upp och gick en liten bit, hon tom försökte springa lite. Men hon sprättade lite mellan varven och blev lite frånvarande. Jonte skulle ringa veterinär på måndag. Det är ingen akut fara, hon verkar inte ha ont eller så, hon äter och dricker men det är nog bara så att det är dags för lilla Molly nu, stackars liten ❤

På tal om att blogga så hade jag årsdag igår på wordpress, 13 år har jag varit på denna portal. Jag var ju på blogg.se tidigare. Så då fick jag en liten påminnelse om det 🙂

Var ut på prommis igår med Annika, Tomas, Bejan och alla hundar. Himlen var så vacker, det var ju på väg att bli åska. Det mullrade till några gånger men värre än så blev det som vanligt inte, det kom lite regn på kvällen sen. Som vanligt, klicka på bilden så kommer hela bilden fram.

Det var en massa gäss på stranden, tre olika arter samlade på ett ställe, de var inte ens rädda när vi gick förbi trotts att vi hade hundar med oss. De var helt lugna och vi kunde tom fota lite

Idag har vi som sagt loppis, mammas grejer. Men vi har inte så mycket. Vi har slängt en del, annat har vi lämnat till Uffe, han tar ju över huset. En del grejer har vi delat upp på oss och en del har ju mamma själv. Det som finns av liiite värde är trasmattor och tavlor.

Ja ja nu ska jag planera zumba Kids och sen kolla igenom Gold, vi har ju en trip down memory lane denna höst. Detta på önskemål av deltagarna ❤

Carina kommer och tittar på hennes Turbo, en av kissebebborna, den som ska flytta till henne. Hon ska komma och umgås en stund med den. På torsdag ska vi iväg till Töre och de ska få vaccin bli besiktade och få sitt chip. Sen flyttar den till Karungi ❤

Faaan jag är hungrig och får inte äta på en timme ännu :/

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: