Nå niin, då kom den

Kl 07.00
☁️ +1°C

Steg upp strax innan 07, mulet och det såg ut att h regnat. Bajs tänkte jag, vi ska ju dansa idag, bara två låtar men iallafall, det är inte roligt om det är kallt och regnigt. Men nu en timme senare lyser solen igen, mycket molm men inget regn, hoppas det håller sig så. Men när jag går in på klart så ser jag att det ska regna runt just 14 tiden då vi ska dansa. Men men vad gör lite regn??

Vete gudarna om jag börjar med altanerna idag, det verkar ju var kallt som satan där ute. Det har varit så rätt de sista dagarna så även om solen lyst så har det varit kallt. Kanske jag bara drar ut allt och tar bort presseningar och så, allt står täckt och inklämt under taket nu. Så det kan jag ju göra iallafall, ställa ut allt där det ska vara.

Vad gjorde jag igår? Ja just ja inte så mycket vettigt. Vi var ut och käkade med Stefan, Danne for och jobbade, jag for på stan, handlade, köpte en gunga till världens bästaste Freya. Hon gillar att gunga så jag köpte en till henne, de har en krok i taket så de kan hänga dit den. Krokarna i gungan var i kraftig plast så de gick inte in i tak kroken. Men Jonte skulle fixa en stor karbinhake till den, då får man in plasthakarna så hon kan få gunga. Tyvärr var alla roligare färger slut, det fanns bara blå och grå kvar. En blå fick det bli 🙂

Gjorde klart anteckningarna till Tornedalsrallyt, gjorde frågorna, resonerade med Nina så allt blir rätt, vi diskuterade priser, bedömningar, tider osv. Vi är redo!

Sen kom Petra och Rasmus hit, Petra klippte mina sidor, skönt och bli av med lite vinter päls. Rasmus käkade, fredags tacos var beställt. Tv på kvällen både Masked singer och QX galan. Sen var jag så trött så jag bäddade ner mig och somnade rätt omgående.

Nu ska jag hitta tre korrar, skriva och skriva. Sedan dansa dagens två låtar, allt är klart.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: