Valborg

Kl 06.00
☁️ 0°C

Förmiddagen gick åt till korrar, två klara inför nästa vecka, lite senare idag tar jag den 3:e. Pian kom hit och vi gick lite igenom de låtar vi skulle dansa. Det var ju Vårmönstring som sagt utanför Tinas igår. Vi for och lämnade högtalaren och plattan hos där, sen hämta mamma. Själva ”uppträdandet” var kaos! Min högtalare la av flera gånger, den hade inte laddat men jag kopplade in den på kabel men det höll inte ändå, den tappade bluetooth uppkopplingen oxå, säkert för att den hade dåligt med ström. Sen hade vi fulla personer där ute som störde hela grejen, Uffe stod och vrålade och sjöng över musiken, stod i vägen för mig, jag fick flytta honom ett par gånger men sen såg man att det var lönlöst….. alltså hur blir man så respektlös? Alltså det är oxå nått som tar fokusen från en. Högtalarkrångel, bluetooth krångel och Uffe på det, ett under att jag fick igenom det! Jag såg redan hemma att högtalaren inte laddat men jag satte den på kabel men jag vet nu varför det heller inte funkade under gårdagen. Det finns två utgångar på högtalaren och jag valde fel tror jag. Det ska ju gå att köra den på kabel. Men nu har jag skickat iväg en liten film till Soundboks, de ville ha det så. Får se då vad de svarar.

Senare på kvällen kom Dennis och hämtade mig, vi var ner och tittade när de tände brasan. Jätte fint väder, inte så kallt som det brukar vara, solen sken och det var mycket folk där nere. Det kändes konstigt när vi inte fått göra sånt på flera år! Riktigt roligt, live sände en stund oxå. Vi stannade inte så länge, Alicia ville inte grilla korv så vi for och köpte dricka så for vi till Jonte, men de var mitt i läggningen av Freya så vi smög ut igen.

Idag kör vi Strong, low. Bara 3 bokade men det var väl väntat en dag som denna 🙂 Jag var förvånad över att det kom 3 ändå. Nya magen är så jäkla bra! Ja ja nu blir det att gå igenom dagens korrar, in på facebook en sväng och sen göra sig redo.

I eftermiddag kommer Annika och och vi gör momsen, sen tar jag tag i bokföringen så det är klart.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: