Mycket i görningen förstås

Kl 07.00
☀️ 0°C

Tog lite sovmorgon, satte inte klockan att ringa, vaknade 07, det är länge för mig. Jag stiger ju oftast upp vid 06 fast att jag är ledig. Men nu sover Savannah hos Emil och jag har ingen att väcka. Så jag lyxade till det med inga alarm!

Stiger upp och solen lyser, inte ett moln, jo lite slöjmoln längre bort men ovanför mig är himlen klarblå. Idag är jag ledig, skönt! Jag har lite dokument att gå igenom, renskriva, fundera över lite punkter, frågeställningar kring vår grej med Nina på CMM, Vi måste ha nått form av möte innan imorgon kl 12 känner jag tror vi hade något planerat oxå måste kolla det. Vi har så mycket tankar till vår grej 🙂

Jag längtar så till sommaren, jag har ju köpt en soffgrupp till vår lilla altan men den ska rengöras först och gnuggas med linoljesåpa. Det blir så fint, den blir som lite silvrig. Jag har en del altandäck att gå igenom. Men sånt gör man ju av bara farten för man vill ha sommar ❤ Så det blir göromålet för imorgon efter vårt uppträdande på CMM och Vårmönstringen. Måste gå igenom korrarna så jag kan dom iallafall 🙂

På tal om Vårmönstring så är det imorgon på Tinas kl 12-16, kom ni oxå, kom och titta på bilar och umgås med trevligt folk, ta en hammis med Tina.

Det börjas nu och om dryga två månader står sommarens bästa helg inför dörren, CMM, hela Haparanda lever upp och nu med lite nytt 😎

Gårdagens STRONG pass var riktigt roligt, har ny mage/rygg, så rolig såååå bra. En hel del utmaningar för oss alla, inte bara deltagarna utan även för mig. Men den kommer att bli suverän!!!! Och vet ni vi var hela 7st!! Det har varit så dåligt med deltagande nu i några veckor igen. Men Strong går lite upp och ner, ibland är vi 12, sen är vi helt plötsligt bara 2. Men om jag skulle ha ett jämt flöde på 6-7 personer så skulle jag var mer än nöjd. För därifrån växer det bara. Nä nu ska jag fixa håret, jag ska hinna ut med Roffe på prommis men sen ska jag börja med lite ute arbete, då har solen hunnit till altanen och det blir varmt och skönt 🙂

Just nu känns livet så bra, solen är här, snön är snart borta. Jag är som ett djur som gått i ide till vintern, nu kommer våren och värmen och då vaknar Anna! Jag gillar ju verkligen inte vinter, jag har aldrig tyckt om att åka skidor, gå ut på prommis i solen när det är minus 10 grader, varför ska man göra det när man kan gå ut i solen omen graderna står på +25 🙂 Jag ser inte tjusningen att sitta och pimpla, gräva i ett litet hål med is i och frysa… nej, jag fattar inte grejen. Så här ser jag vintern. Du ska till jobbet, det har snöat under natten, den jäkla plogbilen har kört och du har en plogkarm på 60 cm hög och en meter bred tung jävla snö… bara att börja skotta, svära och svettas. Bilen har 4 kantiga däck även om du haft den i motorvärmare, sopa av den, hoppa i och slå i gång motorn en stund. Har de inte hunnit ploga alla vägar innan du ska till jobbet så blir det att slira runt i djupa spår, mycket modd och bara hoppas att du inte sitter fast. Eller du stiger upp och ser på termometern -25, det knäpper och knakar i huset av kylan. Elda i kaminen, jo det är sig är ju mysigt då du är INNE. Men tyvärr måste vi ju ut näst intill varenda dag! Folk vågar inte åka till träningen när det är såna grader ute, bilen ska stå still, bor du inte i stan så kan det vara ett litet vågspel att vara ute på vägarna i minus 25-30 grader. Du ska ha mycket tungatjocka kläder, ordentliga skor osv. Jo vi är ju van här uppe, vi är förberedda och vet vilka kläder som krävs och hur vi ska bete oss under den årstiden. men det behöver ju inte betyda att man gillar den. Nej tacka vet jag, stiga upp, titta ut, behövs morgonrocken när jag går ut och sätter mig med mitt kaffe eller räcker det att gå ut i foppa och nattsärken? Swisha iväg till jobbet på elsparkcykeln, i sol med solbrillorna på, njuta av färden, titta på stan som vaknar….. jag älskar sommar ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: