Ännu en dag med sol

Kl 05.30
☀️ 2°C

Alltså så det smälte igår! Helt otroligt!!! Det är inte mycket kvar på altanen nu. Ni ser, hopp om sommar finns. Imorgon är det dags för veckofotot, spännande att se förändringen.

Jobb kl 08 idag igen. Känner mig så trött, det har som inte hjälpt att jag varit extra ledig. Men det är ju klart, den ena av gångerna så var vi ju på utredning i Stockholm, den andra gången var vi ju och tömde mammas hus på det mesta. Så det var ju inte som någon extra semester så.

Finn är så mammig just nu, han ska ligga på mig hela tiden och nu när jag satte honom på sidan om mig så ska ändå tassarna vara uppe på min handled och det blir så tungt och sen går det ju inte att skriva heller. Men nu verkar han accepterat att han inte får det just nu. Men nosen är ändå begravd i min morgonrock, så liiite matte iallafall.

Skrev ju klart magen till Strong igår, idag blir det att skriva warm up till imorgon så får vi se hur långt jag hinner med den om jag tar den redan imorgon eller nästa vecka, får se….. Men nu in på facebook en sväng.

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: