En slug nudist

Kl 05.00
🌤 2°C

Vaknade av att Finn spydde, missade sin igloo men det kom lite på mitt lakan så det var bara att stiga upp och städa. Sen var jag ju pigg så jag struntade att lägga mig igen.

Fint väder och graderna stod redan på 2, idag blir det att nu på morgonen skriva ner nya blocket till Strong, sen nya uppvärmningen till fitness hade jag ju tänkt hinna med oxå. Men prio blir Strongs mage nu. Så vi får se hur mycket jag hinner.

Finn är lite små sur, han vill ju ligga framför mig och på mina armar men det blir så tungt och jag har svårt att skriva med honom där så jag satte honom på hans egen dyna…. ja men liiiite på mattes armar, värma tassarna på hennes morgonrock… där vill jag ju vara. Och han är ju en av mina favvosar, en av mina bästa vänner så då måste man ju låta. Och den sluga nudisten vet att jag ger upp tillslut 🙂

Vi hade ju telefon mötet med Cereb, Savannahs utredning var klar. Hon har inte autism men det visste vi redan ADHD slår de fast om jag förstod dem rätt. De skulle nu i fortsättningen ha kontakt på skolan, göra upp riktlinjer för näst kommande år med dem och så. Jag har sagt att jag inte behöver vara med där men börjar nu fundera om jag ändå skulle sitta med….. jag känner bara att jag är så less på alla möten, jag har mötat hit oh dit i så många år men detta vill jag nog ändå höra. Ja ja ska fundera hur jag gör men nu ska jag sparka igång dagen, jobbet kallar in mig kl 08.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: