Ledig måndag <3

Kl 06.00
☁️ 4°C

Molnigt idag men det har de ju lovat oxå men ändå stod graderna på 4 redan kl 6. Det ska regna idag enligt klart, en liten skvätt vid 10 men sen vid 15 ska det starta och regna resten av kvällen. Men sen kommer snön!!! Men bara under natten, det ska snöa ett par timmar. Sen kommer solen under hela morrondagen, inte så varmt men sol iallafall. Nu veckans ”Så mycket har det smält bild”

Ni ser vad det smält och dragit sig tillbaka sista veckan. Altanen är nästan bar, en liten fläck precis vid Savannahs gamla rum. Alltså kolla vid staketet, det är ju nästan ända upp förra veckan och nu är det väl kanske runt tio cm där. Helt otroligt. Jag ska gå ut och skölja av altanen idag. Det är så svart efter att vi eldat hela vintern, sot i från skorstenen. Jag gick på stan igår med en av våra gubbar från jobbet och jag fascinerades över hur mycket snö som farit bara under helgen! På lördag kväll sa Danne, alltså altanen är snart bar. Nå nä säger jag, du svamlar men det var den ju. Det går fort bara det börjar.

Idag blir det att köra korrar, ny uppvärmning, den är mycket bättre än den andra. Jag skulle göra egna om jag hade fantasi men det har jag inte. Jag har gjort några genom åren och de har väl blivit bra. En av dem hade jag på toning passet och den blev en favorit. Men det är lättare oh det går fortare att ta en färdig och sen gör om den om det behövs så det passar en själv. Imorgon ska vi byta låt på Gold, får se då vad jag ska hitta på och vilken jag ska byta ut….. det brukar kännas att nej, nu får det räcka med den här låten men jag har inte någon sån feeling just nu.

Rasmus blir mer och mer slut, han hade sovit 14 timmar på fredag efter jobbet. Men samtidigt börjar han bli gladare, han vet att jobbet snart är över och nästa jobb hägrar runt hörnet. Jag kan pusta ut lite iallafall, hoppas det leder till fast anställning….. det lät liiiiite så. Han har fått mycket beröm för att han är duktig och vill jobba.

Ja ja nu blir det hopp i kläderna Savannah ska till skolan…. undrar varför hon inte tar epan`? Har hon ingen soppa eller vad är det….. ibland kan det vara sånt som att oj parkeringsrutorna har kommit fram och hon måste parkera perfekt, hon har jätte svårt om bilen hamnar snett 😀 Sen blir det lite facebook och uppdateringar och så korrar, altantvätt och sen Kalix 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: