Jobbet startar

Kl 06.00
☁️ -11°C

Jobb idag och imorgon, ledig på onsdag men då har jag två möten. Egentligen telefon möte idag men det får Danne ta, jag jobbar eller om de kommer till jobbet så tar vi det där? Får se hur vi gör, det kan gälla Savannahs utredning….. sen är det Kalix imorgon för henne, då får Danne åka, skönt att slippa för en gångs skull! Inte för det det är trevligt att träffa Päivi och så och vi har nu sprungit där sen 2017 första gångerna så det har ju blivit en vana, vi kan ju nästan bo där. Före det var det med Rasmus, sen han var 4 år. Inte då lika ofta som med henne men ändå flera turer om året.

Var förbi mamma igår med Annika men hon sov när vi kom så vi väckte inte henne, vi hinner förbi där senare. Hon behöver sin sömn så när hon väl sover så är det ju bra. Mamma har ju varit av den generationen att det var fult att lägga sig på dagen, då var men ju lat. Men hon har lärt sig att det är rätt skönt att vila lite.

Vi var ut på altanen lite igår med Roffe och Finn. Satte på fleecen på Finn så han inte skulle frysa, men det var ju varmt i solen så det gick bra. Tveksam till vattnet på altanen och förstås snön men annars njöt han nog i solen.

Idag blir det Zumba Fitness och ny låt på G, en merengue, gillar dom, dom är oftast snabba. Nu ska jag in på facebook, sen fixa lite frillan och sen bär det av till jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: