Konstiga sug

Kl 05.00
🌨 -5°C

Usch, det snöar….. nå inte nu mycket men det snöar iallafall!!! Tycker det räcker nu…. Jobb idag kl 07, sen två pass ikväll, Zumba Gold och toning passet. Så idag är det inte många minuter i vila.

Vi har för första gången riktigt dåligt med folk hos oss, vi har inte haft större problem med det tidiagare. men nu har vi inga vikarier alls, igår gick vi kort på dagen, Långa Minna som vi kallar henne jobbade till 21 och sen gick hon på natt efter det och skulle sen ha ännu timmar på förmiddagen idag på ett annat ställe. Nå tur att vi inte har så jobbigt hos oss på nätterna, det är rätt lugnt oftast.

Jag har börjat bli sugen på för mig underliga saker. Jag har ätit ägg i flera år men nu har jag käkat paprika i stora lass, idag kände jag att nej men jag måste nog köa gurka oxå. Jag äter ju Wasas Havre hårtbröd, suuuper gott. Ja ja det är ju tur att smaken svänger mellan varven 🙂

Passet igår gick helt ok, ina direkta fel, jo jag bytte ordning på två rörelser 🙂 Men det är nog bara Aliisa och Ann-Sofi som märker det. Aliisa ser alltid så rolig ut när jag gör nått galet. Skrattar, dom är så bra mina zumbisar. Roligt med dubbel pass idag, älskar Gold, det är så roligt och toningen är så jäkla rolig. Ja ja nu blir det att fixa frillan och sen kallar jobbet in mig.

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Apr 05, 2022 @ 14:32:39

    Tar det lugnt idag, inga pass, känner att ryggen måste få vila lite, igår var det ganska jobbigt för mig på passet…..men nästa vecka är jag fit for fight igen….hoppas jag.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: