En rolig dag

Kl 06.00
🌥 -13

En kall och klar och kall morgon kliver jag upp till, solen skiner men lite små slöjmoln på himlen. Det kommer att bli en kanon dag idag. Om det blir varmt så kanske man kunde passa på att gå ut med mamma en sväng på dan. Vid 16 ska vi till Petra, Saga har fyllt 13 år. Jag har ju pass kl 10 och sen ska jag städa lokalen.

Gårdagens avslutning gick riktigt bra, dom är så fantastiska mina kids. Allt gick kanon, dom är så häftiga, dom är från den allra minsta Alicia till Amy som är äldst riktiga stjärnor, tack för att ni dansat med mig ❤

Jag processar detta med mamma i skallen. Jag försöka hitta orsaker till att det blivit som det blivit. Hon hade slagits ok men kunde man inte valt att backa några minuter istället för att trycka ner henne. Hade man gjort det? Om man provat den varianten oxå så kanske man hade måste ge henne ännu mer tid, förklara vad man tänker göra, varför. Mamma är dement men så borta är hon inte, när allt är bra så är hon ju med, hon läser, hon kan klockan, ringer i telefonen men nu sen hon kom hit har det gått neråt, sakta men säkert. Hon har ju en pågående urinvägsinfektion, de verkar inte få bukt med den. Ringde igår morse och pratade med en sköterska för att höra hur natten varit och vi pratade om det som hänt natten innan. Har ingen sagt åt er att mamma har förändrats? De här sista tre veckorna har hon varit arg hela tiden. Nej ingen av er har pratat med oss om det men vi har ju själva sagt till om det till er. Och vad det beror på. De har tydligen inte fått ta kissprover på henne, hon har bråkat där med. Men jag sa till dom att prata med oss, vi kan komma och hjälpa om det behövs, kanske vi kan prata med henne, vara med? Jag försöker verkligen förstå och hitta orsaker men det är svårt när det är ens mamma som ser ut så. Det är synd för hon har sagt att hon trivts, hon har sagt att allt är så bra. Vi har känt från de flesta att detta är bra men nu har man tappat lite förtroendet…. hur kunde det bli så?

Ja ja nu ska jag in på facebook, uppdatera, sen ta ut nya korrar till imorgon och tisdag. Kollade igår kväll så toningen pass vet jag vad jag vill ha. Nu gäller att hitta en utbytare på fitness passet oxå. Efter det blir det att gå igenom dagens Strong pass.

Simma lungt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: