Liite seg

Kl 06.30
🌥 -24°C

Jobbade ju natten mot igår så därav blev det inget bloggande. Jag jobbade först på dan 09-17, iväg hem byta kläder, äta lite och sen iväg på pass. Sen hem efter det, snabb dusch och tillbaks till jobbet. Bytte pass för vi hade en som var på väg tillbaka efter en op och benen var vingliga och ostadiga, så personalen bedömde att denne behövde extra vak.

När jag kom hem igår så låg jag och slöade å soffan, små sov och tittade tv. En natt klarar man alltid utan att behöva gå och sova sen, det räcker med små vila för min del. Men man är ju seeeg som kola i skallen efter det. Finn hade saknat mig ialf, han kom gapandes emot mig i hallen som han undrade var fan har du varit och ränt hela natten! Sen gick han efter mig överallt, följde in på toa, satt i min famn medans jag pinkade. Sen när jag la mig för att glo tv så la han sig rak lång över mig, stångades och kramades ❤

Körde Zumba Kids och toning passet igår. Kidsen är så duktiga, det var stor skillnad mot bara förra veckan. Dom är så roliga, gillar att dansa med ungarna. Men man får hålla fokus hela tiden, är man inte rolig, och har kontakt så är de överallt 🙂

Toning passet på det. Nu tog jag Bricanyl innan jag började och vilken skillnad, jag kunde andas!!! Helt otroligt, fast det var ju inte riktigt hundra som det brukar vara men man märkte skillnad det gjorde man.

Idag är det tränings ledigt och jobbledigt, lunch med Nina och Jani, Kalix med Savannah. Sen tänkte jag fara till mamma en sväng oxå ikväll.

Men det var ju kallt som satan när jag steg upp -24 och nu visar det -26!!!! Helskotta det är kallt. Men denna årstid är så här, kallt på natten och sen kan det bara vara någon minus på dan. Fördelen med kylan är ju att det inte snöar, så hellre tar jag minus 26 än minus 5 och snöstorm!

Nu blir det samma visa, frillan, facebook, inga korrar, jag har ju inga pass ikväll…. så det blir en pratstund i telefonen medans jag fixar håret, det är så jävla trist!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: