Ukraina under attack!

Kl 06.30
🌪🌨 -2°C

Hörde i natt när jag vaknade till att det blåste utav bara den. Fan tänkte jag bara det inte är nån snöstorm så man vaknar till en hundrameters vall. Men jag hörde inga traktorer så det kändes rätt lugnt. Stiger uåå halv 7 och japp, snöstorm eller det blåser som fan och det river med sig snö från drivor och tak, fast det kommer nog snö oxå och på det är rätt hård vind. Skit oxå vad jag är less på detta!

Från mitt fönster

Jag vet inte om det syns så mycket hur jäkla mycket snö vi har!!!!

Fast vår snöstorm är väl inte så världslig med tanke på att Ryssland nu attackerat Ukraina! Får se var världsläget tar vägen. Putin gick ju ut i tal i natt och varnade alla för att lägga sig i, han varnade för verdergällning ni aldrig kunnat föreställa er! Usch hur ska man ställa sig nu, behöver man förbereda sig på något vis? Där emellan har vi Estland, Lettland och Litauen, han vill ju ha ett stor Ryssland igen…. sen är Finland emellan oss och dom! USA hotar med fler sanktioner men de har ju sagt att de skiter i alla sanktioner, de klarar sig själv.

Igår hade vi möte med delar CMM inför sommaren, var till Kalix med Savannah, förde henne sen till Vojakkala. Sen drog jag iväg till mamma med Dennis och Alicia. Satt inte så länge denna gång en timme kanske. Skulle fara på föräldracafé men jag orkade inte, jag var så trött, skulle bara vila liiite men somnade två timmar på soffan.

Idag blir det Strong Nation, hoppas mina lungor håller…. det är så jävla jobbigt att köra på när du inte får luft!!!! Men bricanylen hjälpte faktiskt lite.

Ja ja nu ska jag göra mig redo för dagen och försöka se hur det ser ut med min bil….. Savannah börjar skolan 09.30. Hur mycket måste jag skotta…. skiiiiit vinter!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: