Zumba Kids

Kl 07.00
🌑 -23°C

Men fy tusan vad kallt det är där ute!!!! Nu får det ge sig detta. Vi hade ju så bra veckor med 0 gradigt ner till minus 5 och 6 grader…..

Idag startar Zumba Kids, jag är faktiskt lite spänd inför det. Medans jag la ut blänkare på facebook kom jag på två låtar som jag kan göra om, roliga låtar…. tror jag byter lite i mina papper. Men det spelar ingen roll, då har jag bara lite reserver 🙂 Det är alltid lite spänt första gången. Men kul ska det bli, det är ju något år sedan jag körde en kurs i just kids. Idag ska vi ha hinderbana som lek. Det är alltid bra att ha en rolig fartig lek första gången. Jag vill att de ska gå ut och vara glada, känna att det där gjorde jag bra, jag kan, jag är bäst ❤

Kids kan vara lite svårt, mitt i en låt kan jag upptäcka att fan detta är för svårt trotts att jag tagit materialet från just zumba kids och försökt tänka igenom låtarna, passar dom? Då får jag tänka om mitt i allt och göra om till nästa gång steget kommer. Men nu har jag ju mina år som instruktör och som kids instruktör så det brukar gå bra ändå. Men tror jag i sista minuten gör om lite ändå.

Det var så skönt att gå av igår, helgen har ju varit händelserik med akuten, intensiven, samtal fram och tillbaka, organisera, oroa sig, en på isolering, ja allt på en och samma gång. Sen ska man ju hinna med allt annat som ska göras oxå. Så det var så skönt att gå av när mitt pass tog slut igår! Nu är det bara en dag ledigt sen startar nästa period.

Funderar på detta med Ryssland… får se då vad som händer. Experterna säger att det talar för att Putin kommer att anfalla Ukraina på onsdag, USA hotar med sanktioner, den ryska utrikes snubben som är i Sverige vad han nu heter och vad han nu är säger att Ryssland skiter högaktningsfullt i sanktionerna, USA tror att det är nått hemskt men för Ryssland har det varit bättre, de har fått ära sig att klara sig själv – Vi har inga italienska ostar men vi har lärt oss att göra dom själv efter italiensk recept. En del menar att det bara är ett spel för gallerian detta med att Putin ska anfalla, han vill bara visa sin makt. Så morgondagen blir ett avgörande då… får se vad som händer i världen ifall en attack kommer!

Coviden minskar!!!! Haparanda har gått från 164 fall v 5 till 54 fall vecka 6. Det är ju 110 fall mindre! Äntligen vänder kurvan…… så skönt!

Ja ja nu ska jag börja fix frillan sen ska jag börja gå igenom mina pass, göra om i kids, ska kolla att de nya låtarna funkar först och hur jag ska göra dom lite lättare. Sen skriva ut information, anmälningslistan och be föräldrarna skriva in sina mobilnummer så jag har dem.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: