Sista dagen

Kl 05.00
🌑 -14 °C

Tänk vad det skiftar, igår var det minus 5 när jag klev upp idag är det minus 14! Sista dagen idag sen är jag ledig en. Det har varit en tuff helg och vecka, jobbat 7 av 8 dagar, varav då helgen varit dramatisk. Så imorgon lär man vara slutkörd!

Idag blir det alla hjärtansdags gratis pass på House of Joy, imorgon startar zumba kids, så jag har en hel del att planera 🙂 Måste iväg och köpa bläck till skrivaren, behöver lite utskrifter med kidsen. Sen ska jag skicka ut en liten påminnelse till dem som anmält sig om starten imorgon.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: