Helig dag

Kl 06.15
🌑 +1°C

Idag är det onsdag och jag har ingen träning! Kör pass, måndag, tisdag, torsdag och söndag. Men onsdagen där mitt på veckan känns som extra viktig. Då tar jag sällan extra pass, det är min heliga dag. Då vill jag vara hemma, om jag är ledig från jobbet, passa på att vara med barnbarn, mina egna barn, göra något annat än jaga korrar, skriva korrar och träna 🙂 Don´t get me wrong, I love what I do and I love zumba. Men det sliter på kroppen och man behöver lite ledighet oxå.

De här sista månaderna december, januari har varit jätte jobbiga för mig rent kroppsligt, jag är inne i det igen att jag inte får luft, jag blir jätte andfådd när jag tränar och det brukar jag inte bli. Det kommer och går det där med andfåddheten och de vet inte vad det beror på. De har undersökt mitt hjärta framifrån och bakifrån och gjort stress eko och de ser inget, just topparna på hjärtat blev lite vita, de fick inget syre men annars såg de inget, inte ens ett ärr efter hjärtinfarkten. Mina lungor är undersökta de med, allt är ok med dom. Så de vet inte varför jag inte får luft?! Nå nu är de på gång igen, ska in på arbetsekg nästa vecka. Sist jag gjorde så var det två månader ef infarkten så det ska bli spännande att se var jag står då.

Men jag tror att kanske min kropp börjat säga ifrån som jag nämnt tidigare till skift arbete. Jag har ju även crohns och mina läkare har sagt de sista 30 åren, du ska inte jobba skift. Jag har tom blivit stoppad från att jobba natt av den läkare vi hade då via arbetet. Jag provade en annan tjänst ett tag men hon sa blankt nej, du får inte jobba blandad dag och natt. Nu har jag ju även då hjärtat så kanske är det det mage och hjärta ihop som säger ifrån nu…. jag vet inte.

Men passet igår var riktigt roligt, Bejan kom oxå med och hon tyckte att det var jätte kul så hon skulle anmäla sig nästa vecka oxå. Det gick riktigt bra för henne, det var ju hennes första gång men det gick kanon tyckte jag. Jag kände att jag hade mycket kraft igår.

Så kan det se ut på klockan 🙂

Idag blir det att sortera in alla kids korrar, de är ju klar så de ska in i en pärm. Sen blir det lunch med systrarna, vet inte om Danne kommer med, han är ju ledig idag.

Sitter här med mig eviga beundrare Finn, han har fått tillfälligt förbud framför min dator, jag vill bli klar med bloggen utan att måsta skriva med ett finger 🤣 han är lite konfunderad över det…. men kurrar mig i örat, pussar mig på kinden, ibland kommer en tass försiktigt provandes, kan jag komma nu ❤ Alla som känner sig ensam skulle ha en Finn, de är verkligen mysiga och sociala katter ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: