Smälte ute

Kl 06.00
🌑 -1°C

Igår på dagen kändes det nästan som vår! Det började to smälta ute. altanen hann tina lite grann såg jag. En liten föraning om vad som komma skall.

Var ut och käkade med syrrorna och Pias gamla arbetskompisar. När jag kom hem så satte in alla kids korrar i en pärm, skönt nu är det bara att börja dansa. I helg ska jag börja med Gold korrarna. Ska kolla om jag kan använda nån av de gamla oxå. Jag menar de sista innan julkorrarna hann vi inte dansa många varv. Sen var det jobb igår från 14-22. Kollade tv en stund och sen somnade jag rätt omgående.

Nina har haft några jobbiga veckor Hennes mamma dog förra veckan natten mot fredag. Hon fick alzheimer för 11 år sedan så de har ju vetat att det är en sakta spiral nedåt. Men det här sista året har hon varit riktigt dålig, sista veckan innan hon sedan fick frid så vakade Nina hos henne, Ninas syster Pia kom oxå dit. På torsdag åkte Pia hem, Nina for hem till sig för att få sova en natt. Vi pratade den kvällen och Nina sa, du ska se att hon dör i natt. Nina jobbar ju i åldringsvården och sa att det brukar ofta vara så, när anhöriga far hem så dör de. Och så blev det även i Helinäs fall. Jag sa till Nina att hon kanske inte ville göra det när ni var där, hon kanske väntade till ni farit hem. Det är så tråkigt för de som lämnas även om det är väntat så blir det ju en stor tomhet och en sorg när de väljer att gå, det är ju ändå ens mamma ❤

Får se då, FHM har presskonferens kl 14 idag, får se vilka de nya restriktionerna blir…. får se om det blir att panik ta in Zoom….. Jag har kollat färdigt var alla grejer är, måste bara uppdatera listorna på datorn. Men jag har varit förutseende och sparat allt nytt under rätt grupp och mapparna har årtal så jag vet var vi håller på. Zoom mapparna är kvar bara att byta ut låtarna. Men jag kommer nog att köra dubbelt frm måndag, både zoom och i lokalen, vilket fall som helst. Ska leta fram zoom mobben oxå och ladda upp den.

Ja ja nu ska jag väcka Savannah, sen in på facebook och uppdatera, det är ju torsdag och det betyder Strong. Sen blir det jobb mellan 09-17

Be safe out there


1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 20, 2022 @ 22:40:04

    ❤️ ❤️ ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: