Fel skor

KL 06.15
🌑 -11°C

Ooooh vad sur jag blev, kom till lokalen igår bara för att upptäcka att jag har tagit med mig fel skor, Jag hade de skor jag kör Strong med i väskan. Det gick inte alls bra. De har greppet under sulan, de är platta och stela precis under stora trampdynan….. testade köra lite med dem innan och fick ont i fötterna direkt! Nå jag lyckades förtränga smärtan länge men tillslut gick det inte, jag fick avsluta i mina tofflor! Inte för det men man tappar fokus när det händer såna grejer, man måste jobba på ett annat sätt med både fötter och ben än vad din kropp och skalle är van vid! Och jag är jätte känslig för sånt. Om ljudet inte låter som de ska så hör jag det direkt, är ljudet svajigt så hör jag det på en gång och sånt kan störa mig nått enormt!

Vi var till mamma igår jag och Bejan. Vi var säkert två timmar där, drack kaffe och pratade. Mamma var pigg igår igen, inte riktigt på den topp hon varit men då har hon ju flyttat nyligen, det är vinter, det var minus 25 den dagen hon flyttade hit och så har det varit fram till nu, pandemin tog ny fart, allt vi tänkt göra har blivit lagt på is. Så att man blir lite neråt är väl förståeligt.

Vi vet att det nu blivit lediga platser på Lunden dit i ville ha henne egentligen. Jag frågade när vi tackade ja till platsen om hon står kvar på kö till Lunden och de sa de att hon gjorde. Men nu så hade de sagt att mamma inte alls stod först vilket hon gjort. Så jag messade iväg min och vår handläggarens konversation. De kom och frågade oss när vi var där om det är tänkt att vi ändå vill flytta henne till Lunden, så mailet hade gått fram iallafall. Ja vi vill titta ialf, vi vill att mamma ska se det om vi får chansen. Vi frågade mamma igår hur hon ställer sig till en flytt igen men hon trivs där hon är, hon vill inte flytta nånstans säger hon. Så då får vi se.

Rasmus kom förbi igår, han hade köpt en koja till Lucifer men den gick aldrig in i den ens. Så jag köpte den till Finn som älskade den, Rasmus hann inte ens montera ihop delarna så var katten inne i den 🙂

Toning passet idag, ska bli skit kul, ny rygglåt, jag hade kände ordentligt i ryggen bara jag tränade lite på den här om dagen.

Smittan ökar, det blir nog aktuellt med zoom skulle jag tro, iallafall fr min egen del…… avvaktar denna vecka som jag tänkt och tar avgörandet i helg.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: