Öser på

Hade toningen igår, öste på utav bara fan, det är ju så jäkla roligt med just det passet på nått vis. Vi blev ett gäng på 10 tror jag. Kom hem, fikade, bastade, satte mig på soffan och varvade ner.

Jag och en kompis har börjat planera lite på ett pass. Hon har lite svårigheter att gå längre sträckor, att gå i lite högre tempo, gillar att träna men har svårt att göra det. Hon säger att hon har några vänner som är i liknande situationer. Jag har länge tänkt på toningen, flera av de låtarna kan man lätt göra om till sittande. Så jag har funderingar på att starta en privat grupp för dom. Jag tänker att om jag får dem till detta först så kanske de har lättare att ta steget in i träningsvärlden. Men då kör jag som jag gör med Gold, som en kurs. Tänkte kolla på det nu och kanske starta i slutet av januari. Men jag har nu både kids ovh Gold arr snickra ihop så vi får se. Men det skulle inte kräva så mycket av mig, låtar och korrar har jag, det är bara att göra om det lite. Då tänkte jag att jag kör före Strong på torsdagar, tror de kan tycka att efter blir för sent. Ja vi får se, än så länge sitter det i huvudet på mig 🙂

👻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: