Lite ledsen i ögat

Kl 06.00
🌑 -24°C

Fyyy fan så kallt minus 24 när jag steg upp, undrar vad det är nu, klockan är snart halv 8…. nä ännu lika kallt. Alltså vi har redan haft kallt länge med bara någon dags andningshål med lite varmare grader. Men nu jävlar ni ska se när det blir varmare då börjar det att snöa!!!!! Det är att bo i norrland det :/

Jag blir lite ledsen i ögat ibland. Jag gör allt för mina barn, jag har kämpat för dem sen de var små, för alla 4 på olika sätt, jag har försökt se till att de får det de har rätt till, att de ska må bra. Jag har försökt vara lyhörd för hur de mår, vad de vill, hur de vill ha saker osv. Jo jag kan vara tjatig, surig och grinig. Men det beror oftast på att jag är trött. Och när jag säger något som jag vill ha gjort då vill jag att det påbörjas omgående, annars kan jag lika gärna göra det själv. Och när det då inte händer blir jag tjatig. Jag vill veta att de mår bra, att de har allt de behöver, att de äter och blir mätta osv. Ja jag bryr mig som mamma. Och ja jag ringer bara för att hör att allt är ok. Jag känner mina barn, jag hör ofta om något är galet. Jag ringer för att jag saknar dem, för att jag älskar dem och sen när jag möts av sura miner och irritation så blir jag ledsen. Igår ringde jag Rasmus och han var jätte irriterad. Håller du på att ringa Jonte och Dennis så här?!!! Jo när de hade flyttat så gjorde jag det. Jonte sa en gång med humor i rösten inte irritation, -Men mamma hur länge ska du hålla på att ringa? Ja sa jag ända tills du är 40! Men dom var aldrig arg på mig för att jag ringde. Jag förklarade mig till Rasmus och sa att jag ringer inte då, då får han ta kontakt om han vill. Jag blir faktiskt ledsen, jag gör allt jag kan för dom, jag ställer oftast upp, bara jag kan och har ork så gör jag det… jag ställer upp fast att jag inte orkar med. Ja ja men det är väl så det ska vara för en mamma kanske, man ska bara finnas där, man behöver inte visa henne respekt, hon är ju mamma.

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen läsa tidningen, den hade Rasmus satt på bron åt mig i morse…. han kanske fik lite dåligt samvete för att han var grinig. Det är ju inte så att jag ringer och messar hela tiden, kanske en gång om dagen, inte alltid det heller.

Tittar ut och ser bilarna, de ser ut som små kylskåp som kommer körandes, tur att jag har garage på jobbet!!!

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Dec 28, 2021 @ 17:22:11

  Men hur ofta ringer du till Rasmus? Varje dag, flera gånger i veckan eller vad. Han håller ju på att skaffa sig ett eget liv, då känns det nog alltid lite tjatigt när morsan hör av sig oavsett om det är varje dag eller bara ett par gånger i veckan. Men skulle du inte bry dig då skulle han nog vara irriterad över det också, så kör på som du brukar Anna. Du får nog ta hans irritation ändå som ett gott tecken. 🙂

  Svara

  • Anna
   Dec 29, 2021 @ 07:18:10

   Ja Anders, jag har ringt kanske en gång om dagen, iblend har man ju ärenden och då blir det fler. Och ja det är precis som du säger, han håller på att skaffa sig ett eget liv nu, det är mamma som har svårt att acceptera bara 🙂

   Svara

 2. Anders
  Dec 29, 2021 @ 13:39:58

  EN GÅNG OM DAGEN! eller flera gånger till och med……. voi voi då får du verkligen ha överseende med er Rasmus. 😀

  Svara

  • Anna
   Jan 01, 2022 @ 07:17:05

   Ja han har sina bestämde åsikter om hur det ska vara, hur man gör saker och han viker sig inte. Men han har nog funderat lite för han har hängt lite med mamma, de senaste dagarna. Och det är ju rolig att han gjort 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: