Brådis

Kl 05.00
🌑 -5°C

Det har snöat i natt 🥶 så jag har lite brådis, måste fixa håret och sen ut och skotta, börjar jobba 07! Gårdagen gick i ett nafs, jobbade 09-18, tog rasten på slutet och kom hem vid 17, varvade ner, Pian och Beja kom en snabbis. Hon kom igår Bejan. Sen var det bara att hoppa i träningskläderna och dra på pass. Efter pass, fika och bastu så är klockan 22 så kvällen är slut.

Rasmus var en förstående son igår, han kom förbi på morgonen efter han slutat och hängde lite med mamma. Och det tror jag han gjorde bara för min skull faktiskt. Det är mamma som har lite svårt att acceptera att sonen lämnat boet, det brukar ta sin tid att göra det. Det här är ju barn nummer 3 som far. Men tänk när det är Savannahs tur, då vet jag att det är den sista!!!! Usch jag tror det kommer att bli svårt!

Alltså vilket konstigt väder, igår tror jag vi hade en -24 som mest. Mitt på dagen var det ännu minus 20 när jag gick ner och handlade, sen när jag slutade på kvällen var det minus 3 tror jag. Vilket knaaaaas.

Finn the human som han heter är lite sur på mig eftersom jag inte låter honom sova på min dator när jag skriver…. 🙂 Så vi diskuterar varje morgon om var datorn ska vara och var han ska vara. Ibland skjuter jag datorn mot fösntret så han ryms emellan den och mig. Men ibland går det ju inte då får han sitta bredvid eller bakom den…. gillar vi det? NOT!

Det här är ju inga små lätta katter, han väger 6 kg. Så det blir lite tungt att ha honom klängandes ibland. Men det är mattes Finnsan, det gör inget ❤ Bejan såg hur han är igår, mitt framför mig hela tiden. Hon frågar är han så hela tiden, jo sa jag när jag tillåter det, han skulle bo på mig om jag lät honom. Han följer mig som en hund. Blir det inte jobbigt frågade hon. Nja sa jag ibland så klart men då är det ju bara att be honom gå, sätta ner honom. Men det är ju min Finn, han måste få älska ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: