Så skönt

Kl 07.30
☔️ 3°C

Vilken härlig dag det var igår, inget jobb och inga pass, jag var bara ledig! Jag hade ju inte sovit natten innan desto mer så det var lite lägligt att bara vara igår.

Jag och Nina var och hade ett spännande möte igår, det känns roligt, lite andra saker på gång, spännande saker, nått nytt för Haparanda. Vi ser verkligen fram emot detta. Inget att fega, bara att hoppa på tåget. Det är första gången och det kan garanterat bli strul men vi försöker göra vårt bästa. Lite research, bolla idéer så kommer det nog bli bra 🙂

Idag är det Dannes tur att inte ha sovit, han har jätte ont i ryggen, fick ont och tryck i bröstet och sen är han ju en som har lätt att få ångest så han har säkert blivit väldigt ångestladdad oxå över trycket i bröstet. Vi har ju sängrally här hemma så ur att jag sov på soffan för jag hade garanterat vaknat av hans ont i ryggen race. Men han måste ju säga till mig när han får ont i bröstet, det kan ju vara allvar, inte bara avförda det som ångest. Men han har säkert inte tänkte väcka mig för han vet att jag var vaken natten innan. Så han är sjukskriven idag.

Rasmus ska på arbetsintervju i Luleå idag, jobbet är här i stan men intervjun i Luleå, så han håller på att göra sig i ordning, har varit till Coop och köpt in lite färddricka och godis. Rasmus har sån drive, han vill framåt, han vill ta sig vidare, han vill ha ett jobb, han söker och han joxar, han hatar att bara vara hemma. Jag tror han sökt 25 jobb nu men det är inte lätt i dagens Happis att få något, han har fått en intervju på Gottebiten och han har haft en telefon intervju och så nu denna då. Hoppas det går vägen, alla små jobb är välkomna, de kan alltid leda en in på något helt annat.

Jag hade tänkt fara till Jessica idag, men nu ringde hon, hon har misstänkt covid! Vi pratade lite hit och dit om olika saker. Men det var skönt att prata med henne, detektiven har vaknat och hon börjar fundera på hur detta kunde hända, vad var det? Obduktionens svaren har inte kommit än så de väntar på det. Så hon sa att nu kom nästa käftsmäll, hon ska in och testa sig på HC nu, de har tagit självtester hemma. Nå hoppas den visade fel…… Ja ja nu lite facebook, sen frillan och sen korrar!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: