Spännande möten, låg kvar!

Hittade denna idag i sparat! Varför har den inte publiverats? Vi hade struligt med nätet igår så det kanske är det…. Nå är kommer den. Alltså från igår 3/11
Jag ska på möte idag med Nina, en ny spännande grej på gång. Det ska bli skoj och se var det leder oss…. vi tar oss an ny mark hela tiden. Riktigt roligt ska det bli. Sen får vi se vad som är tänkt, hur mycket tid det kommer att kräva, jag har ju inte så mycket att avvara. Jag jobbar ju nästan heltid plus alla pass jag har så vi får se, hur mkt jobb det kräver av oss. Jag går ju skift så jag är redan som det är nu mkt borta hemifrån, det är inte mycket jag hinner på hemma plan och sen har jag ju även en familj och eett hushålle att försöka hinna med 🙂 Men vi får se vad detta nu är! Klarar vi det? Jo vi klarar allt vi ger oss in i, tillsamman är vi starka 🙂

Har inte sovit mkt i natt, blev så jäkla irriterad över en grej så jag låg och funderade över det och irriterade mig på det halva natten sen var jag ju pigg. Somnade till lite efter 04, vaknade av och till för att slutligen stiga upp kl 07.30! Det sägs ju att det är på natten tankarna kommer och så är det verkligen, de blir så stora på natten med. Den här grejen gjorde jag nu inget större men jag blev så jäva irriterad bara! Så tur att jag är ledig idag, för det kommer bli en dag med sås i både skalle och ben!

Visa källbilden

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: