Dagens dubbel

Gick som på räls, trotts att de nya låtarna kom till i en hast men det funkade hur bra som helst. Cooldown på toningen är Utan dina andetag med Conny. Han har spelat in en studioversion och jag har den så den körde jag, såååå bra.

Sitter och tittar på nytt block till Strong och jag tror att jag hittat det. Jag är ju alltid lite skit rädd själv att jag inte ska fixa det och detsamma är det nu men det brukar gå bra bara jag börjar träna det. Så det blir till att skriva det och sen börja öva. Det tar bara ett par dagar så har jag det men får se när jag kan lägga in det i programmet. Jag har ju en hel del alternativ att ta in och göra två versioner av det oxå plus att även i LOW så kan jag behöva göra lite fler alternativ. Men det ska bli kul att få slå klorna i det 🙂

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: