Pisseblöta, ylletröja

Kl 05.45
🌧 9°C

It keeps raining and raining…. det har regnat hela natten! Fick rädda min lyckta igår kväll, den var vattenfylld i botten så det var bara att tömma ur den och dra den längre in på altanen under taket. Vilken jäkla tur att jag fick allt fixat i söndags!! Hade det på känn att det är dags att ta tag i det NU!

Jobbade mellan 14 och 17 igår, hade ju tjänstledigt där halva passet. Idag blir det jobb mellan 09-17, tar rasten på slutet. Bara ila hem och hoppa i träningsbrallan och sen iväg på pass!

Ska väcka Rasmus om en stund, han ska börja ett sundare liv med frulle och träning direkt på morgonen. Han är så duktig Rasmus, han tar tag i livet, han söker jobb hela tiden och är inte främmande för att måsta flytta typ till Ötå, han har sökt jobb där med, titta på lägenheter osv. Han är en framåt kille min son, han vill framåt i livet. Han blir sååå rastlös när han bara måste vara! Han behöver struktur och nu när han inte går skola eller jobbar så fixar han strukturen själv, sååå bra gjort. Han ska stiga upp 07, äta frulle, gå och träna 09, sen komma hem chilla, käka lunch, kolla sina jobbsök, maila runt….. så långt har han kommit nu. Sen får vi se vad han fyller dagen med efter det…. Han ska börja nån jobbkurs för ungdomar ialf, den börjar nu på torsdag. Så får vi se hur han trivs med det.

Nå niin dags att hämta tidningen, den kommer ju så sent nuförtiden och sen börja göra frulle till sonen. Jobbet kallar oxå in mig på en stund….. uppehåll i regnet, bäst att kuta till postlådan medan man kan göra det utan att bli sjöblöt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: