Otroliga pass

Igår hade jag ju mitt dubbel pass, först Zumba Gold och sen Zumba Toning/ Body Toning. Alltså det gick som på räls… nästan, hade nån miss på Gold och samma en under uppvärmningen på toning passet men annars var det bara att mata på. Så roligt. Men vi hade en rumpdräpare…… vete fan om mina deltagare blivit så starka, de fixde den galant. Tror jäklar vår squat utmaning höjt ribban på vad de klarar! Otroliga deltagare ❤ Satt just och funderade här att det gör så mycket om man är sjuk på orken. Förra veckan hade det inte funnits på världskartan att jag kört pass, det enda jag körde var Gold och då var nästan all hosta borta, hade någon eftersläntare bara men orken fanns inte alls till de andra passen. Det hade inte gått, tror fan det hade varit farligt att zumba måndag och tisdag. Körde ju sen Strong på torsdag men tog där oxå det lugnare än jag brukar. Det är skönt att vara back in buisness! Träningsfritt idag men inte jobb fritt, börjar 07!!

🐸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: