Uiii vad skönt

Oj gud s skönt det var att köra pass när man känner att man är helt tillbaka! Jag kände mig så energisk igår innan passet, det kändes så kul att få stiga upp på scenen igen, helt fantastiskt. Passet gick rätt ok, nått litet i början men sen rullade det på, underbart!

Idag blir det Zumba Gold och Zumba Toning/ Body Toning. Härliga låtar på gång där med, en 50 tals låt och en riktig rump grillare till toning passet. Ska bli så kul att lite få plåga våra kära deltagare 😀

Usch vilket kakka väder, riktig pisseblöta där ute!

☔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: