Vilken jäkla dag!

Kl 06,30
🌥☔️ 10°C

Alltås vilken dag jag hade igår, full av energi. Men det blir så när man kör ett träningspass på morgonen. Egentligen skulle man bara träna då, sen har du energi för hela dagen! Köra tuffa pass på kvällen skapar ju inte trötthet utan energi. Visst man är skönt trött i kroppen det är man och kan man varva ner är det ju klart super men många har svårt med det

Tillbaka till igår, efter mitt Strong pass så stannade jag och städade lokalen. Kom hem och hade tänkt gå i bastun direkt men jag ångrade mig. Satte kopplet på Roffe och tog en 30 minuter prommis med honom. Kom hem, bastu nu? Nej det blev det inte, tog tag i tvätten där nere och sen började jag fixa undan allt på altan eller jag gjorde iordning allt för vintern. Vi kommer ju att ha möblerna ute men man måste ju ändå täcka allt så att inte snön tynger ner det. Det står ju under tak så det blir inte så mycket snö. Men har vi otur och det blåser mot oss så kommer det ju inte snö för det. Så nu är det gjort, grillarna står under tak, stora dynlådan är täckt och allt är redo för vinter. Hade egentligen inte lust att göra det än, det var så fint på altanen men sen har jag inte tid förrän jag har ledig helg nästa gång och mycket kan hända här uppe på två veckor.

Efter det sen blev det och dra iväg och handla, jag och Rasmus hade inte ätit nått. Kom hem, lagade mat, åt och tänkte nu blir det bastu men nej inte nu heller. Bestämde mig för att göra bort bokföringen så att jag sen bara kan sätta mig i soffan. Det blev sedan en tidig god natt för min del!

Idag när jag stiger upp så är det en riktigt otroligt vacker himmel, den var rosa, lila, orange, det var som eld över himlen! Idag blir det jobb mellan 14 oh 17, sen blir det Zumba Fitness till kvällen. Så nu skriva korrar fixa frillan, köra igenom korrar och sen jobbet. Nånstans där emellan blir det ut med Roffe oxå 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: