Detta med mamma

Kl 07.00
⛅️ 8°C

Kände mig lite seg hela dagen igår. Tvättade undan, började ställa i ordning för vintern på altanen. Jag har ju inte riktigt velat det. Det har varit så mysigt med vår lilla hörna men nu började bli ett måste. Kuddarna var lite blöta på ett ställe, det har ju öst ner. Men de är lite inpregnerade märkte jag, det hade inte gått igenom överallt. Så nu får de ligga och lufta innan jag sätter ner dem. Jag har beslutat mig för att de ändå får ligga i vår jätte låda på förvaring över vintern ute den kommer ju att stå under taket på altanen och vi ska sätta byggplast så att det inte snöar in från den ena sidan.

Dennis och Lise kom hit med alla barn, vi var på IKEA en sväng, det går ju inte att göra så mkt annat nu, det är blött överallt. Jag hade gärna åkt ut och grillat. Men det får vi ta nån annan gång. Annika och Tomas kom och jag for sen med dom och käkade. Efter det var vi förbi Jonte och Nätte och kollade på lilla Freya, hon är så gudomligt söt ❤

Resten av kvällen var det soffan och tv som gällde, sååå trött och seg. Funderade av och till varför och nu kommer jag på det, jag sov ju inget natten innan nästan 🙂 Nå nu somnade jag vid 01 och steg upp 07 och jag har sovit hela natten.

Men måste bara ännu skriva lite om mamma….. Hennes föbättring bara fortsätter. I fredags när vi var där så viftade hon på sina ben, hon riktigt lyfte dom och viftade runt, snart ställer jag mig säger hon! Hon har ju suttit helt i rullstol de sista 3 åren ialf. Hon har börjat kunna ”föra sig” lite igen, hon säger inte vad som helst längre, hon vill sitta i dagrummet och prata med dem som är där, tidigare ville hon bara vara på sitt rum och sov hela dagen. Hon har blivit mer noga om hur hon ser ut, hon vill vara med och välja sina kläder, hon hade sagt åt Annika att jag har ju ingen BH, ja men sa Annika, ska jag köpa en till dig, Nej nog vill jag väl vara med och välja min egen BH!? Alltså allt detta som hon inte ens ägnat en tanke åt de sista åren över huvudtaget! Hon skrattar och skojar….. Det är som att hon vaknat ur nån mångårig sömn. Vi hoppas bara hon nu får plats här medans hon är så här vaken så hon hinner uppleva oss igen, alla barnbarn, få ett minne av Freya, få uppleva Haparanda igen, gå i affärer och köpa den där BHn som hon vill ha. Hoppas det kommer inom kort!

Nu blir det frillan facebook och korrar, jag har ju mitt Strong pass kl 10 och efter det blir det städning av lokalen, hann inte igår 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: