Det blir bättre och bättre…

Kl 07.00
☁️ 8°C

Jag blir bättre och bättre, nu är det bara lite hosta kvar. Alla säger att jag låter förkyld men jag är inte det minsta snorig och har inte varit det heller under hela tiden. Bara hosta, ont i halsen och bröstet, ont i leder och trött utav bara fan. Men nu så, nu känner jag att jag kan vara igång igen. Fast mitt pass idag och toning passet imorgon ställer jag in. Rollo vickar mig ikväll.

Städade Ellen bur igår, dammsög övervåningen och skurade…. kan säga att det behövdes! Jag skulle så vilja ha en annan bur till Ellen men hon behöver så pass stor och de kostar fasiken runt en 12-14000!! Hennes bur nu är byggd utav hundgaller, 120cm*120cm och 180 hög. Den har varit 120*180 men vi tog bort en sektion. Den kostade 3500 kr att köpa har jag för mig. Då är det med dörr och rediga stålmaskor. Men hon använder bara dörren att sitta på, buren är ju alltid öppen, jon går på taket, den enda gången hon är i buren är när hon äter. Så jag vet inte hurdan jag skulle fixa åt henne, den tar sån jäkla plats, den står ju i kök/allrum, vi har öppen planlösning så jag skulle vilja ha nått lättare till henne,

Var sedan och hjälpte Nina, hon hade vår ställning i bilen som skulle lyftas in, inget tungt men otympligt att få in själv utan att dra den och det är ju lite onödigt. Sen stannade jag och skurade av lokalen och vi fixade lite i den tillsammans. Vi förberedde bla för fläktarnas intåg i lokalen 🙂

Petra och Janne kom förbi, det är ett tag sen de varit. Vi beställde pizza sedan och efter det stöp jag på soffan en stund. Ledig idag och imorgon återgår jag till jobbet. Men som sagt mina hårdare pass ställer jag in 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: