Våra stackars svanar

kL 06.30
🌤 5°C

Undrar hur det gått för svanarna? Vet någon nått? Jag har inte sett nått om dom på ett par dagar nu. Tänkte att jag åker förbi idag och kollar om de är kvar. Jag har sökt på denna Tuomo för att försöka få kontakt med honom, vi hade oxå bröd som var inköpt till dom. Men då läste jag att de äter inte annat än sjögräset de hittar.

Ser ut att bli en krispig dag idag, ren klar luft. Det blir en liten prommis med Roffe, går ner till svanarna och tittar om de ä kvar sen blir det jobb kl 14-17. Sen kör jag zumba Gold kl 18 🙂 det är ju ett lite lugnare pass så jag hoppas det ska gå, tar inte ut mig lika mycket som jag brukar bara.

Det är sååååå jäkla tråkigt att vara sjuk, jag kan nog inte det, det är som Danne säger, du är dålig på att vara sjuk! När jag satt på soffan igår och bara chillade så hade jag jävlar ont i röven oxå av allt sittande. Försökte ligga ner men inte hjälpte det heller!

For ut på en liten prommis med Roffe på vid 18, då klarnade huvudet lite iallafall, annars kändes skallen en som kopp med smältsmör! Rasmus är ju inne nu mestadels, jag sa till honom du måste ut en stund! Ut och gå eller gör nått men han ville inte. Försökte säga att ju mer du är inne, desto tröttare blir du! Men det tror han ju inte på förstås 🙂

Den är så rolig vår Lucifer, Danne började göra aluminiumfolie bollar åt den och jäklar vad den jagar dem, dom är lätte och far runt överallt så dom älskar han. Han bär dom till samma ställe och sen vaktar han dom. Jag försöker lära honom att apportera. Idag gjorde han det två gånger, han hämtade och kom till mig med bollen 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, fixa frillan och sen gå igenom dagens korrar. Gud vad skönt det känns att livet lite återvänder. Jag har ju sovit på soffan i helg för att jag hostat så mycket så Danne hade inte kunnat sova. Igår började han känna sig dassig så han sa att nu får vi byta sovplats, får se då om han blir sjuk. Än så länge hostar han då inte ialf. Men det gjorde jag inte heller de första två dagarna. Det är en jäkla ruljans på var vi sover i detta hus. Oftast börjar vi där nere båda två men sen går nån ofta upp pga av snarkning, dåligt sovande, ont osv. Jag vaknar ju extremt lätt och har då svårt att somna om. Det vet Danne så de nätter då han har ont och hoppar upp och ner så går han upp för att inte väcka mig. Jag vill inte de nätter jag har svårt att somna knuffa på Danne då han snarkar för att han ska få sova ordentligt någon natt iallafall så då går jag upp. Jag sover ju ofta med öron proppar men de kliar så jag blir galen!! Nå bara man kan sova nånstans så är man ju nöjd.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: