Hostar!

Om det inte skulle varit för hostan så hade jag mått bra. Men det river som fan i halsen när jag hostar, jag får ont i skallen av detta hostande, jag sover dåligt och pga det så känner man sig sjuk oxå! Det känns i kroppen som om jag skulle kört världens träningspass!!! Jag har som träningsvärk. Det är sååå tråkigt att inte riktigt orka vara på banan, Jag är inte van att vara sjuk helt enkelt!

Jag vaknade ju i torsdags med ont i halsen, inget annat men kände ju att det går inte att hålla någon Strong. Sen fredag samma visa, ont i halsen, ont i huvudet men inte mer än så. Igår kände jag mig faktiskt lite bättre och hostan började komma. Tidigare kände jag att jag måste hosta men det gick inte. Så igår började jag äntligen att kunna hosta…. men det vete fan om det var nått bättre det, det gör ju ont som fan i halsen när jag hostar, den är en hård torr hosta! Det enda jag gjort är att jag har varit ute och gått med Roffe, korta svängar, söligare prommisar än jag brukar förstås. Jag har varit och handlat MED munskydd, varit lite ute så jag får frisk luft i hjärnan.

Danne tycker jag är dålig på att vara sjuk!
-Alltså har du varit ute och gått?? Du är så dålig på att vara sjuk! Du måste träna på att vara sjuk. Här för nån dag sen säger han när jag klagade på att jag hade ont var det nu var, benen tror jag.
-Minns du Iremli (en av hans terapeuter) sa att Anna är som en gammal Volvo, det är bara och starta upp så går hon på.
-Du kunde säga oj jag har lite svimmat idag men så skakade du på dig, det är bara att fortsätta.
-Oj jag högg mig i fingret, äh ett plåster så blir det bra. Så är det inte nå mer, du har blivit äldre 😀

Och så är det, man har blivit äldre, kroppen är mer sliten men då har jag väl inte varit så snäll med den heller. Men en hjärtinfarkt rätt allvarlig sådan klarade jag och 3 månader efter så var jag på banan igen fullt ut. Men nu börjar det kännas i ben och fötter att man är sliten, de har jobbat hårt i 8 år som instruktör och över 11 år sammanlagt. Det är inte ett pass i veckan, innan jag blev instruktör kunde jag köra 3 pass på en dag och alltid var det åtminstone 1 oftast 2! Jag blev zumba instruktör och alla korrar tog över i början. Jag hade jätte svårt och har ännu lite svårt att memorera. Men nu går det betydligt fortare än vad det gjorde från början. Nu har jag kunnat utöka till 5-6 pass/ vecka (som instruktör) ibland mer om jag har nått uppdrag. Sen har jag börjat fundera om jag skulle börja köra lite Body pump då och då, jag har saknat det med de passen har alltid gått på tisdag och torsdag då jag har mina egna pass men nu går det på onsdag så om jag inte jobbar så kanske jag kan köra nån gång. Jag är noga med att vara ledig från träning de dagarna men kanske jag kan köra nått pass här och där.

Marko Holma en gammal kompis till mig och Gärre (mitt ex) dog igår. Vi hängde mycket ihop under 80 talet och början på 90 talet, vi var i samma krets av människor, mycket fester och sånt. Han hittades liggande på sitt köksgolv igår morse. Han ska väl obduceras. Så får se då vad det var han dog av.

Rasmus var och gjorde en tatuering igår. Han säger inte riktigt hur länge det ska ta och nånstans fick jag för mig att det tar kanske en timme för lite så pratade han. Han dök inte upp, det gick 3 och 4 timmar och ingen Rasmus. Jag försökte ringa, men telefonen var av, ingen hade hört nått ifrån honom. Jag blev lite orolig i och med att hans bil inte heller e riktigt kurant, den behöver byta lite delar och det ska göras idag. Den går som ett snor efter vägarna just. Nå tänkte jag han dyker väl upp, han kan få för sig att bara dra iväg nån annanstans med. Men efter 18 kommer han hem med detta på armen!

Inte undra på att det tog tid 🙂

Ja ja solen skiner och jag tänkte att jag ska städa åt Eller idag, plocka undan lite här hemma oxå, Sen blir det en prommis med Roffe. Får väl ta det i skata mak ännu idag. Tror inte att det blir nån zumba imorgon och inte toning programmet på tisdag, Gold kommer jag att köra. Men jag avvaktar ännu innan jag ställer in.

Minnesord av Johnny Ekdahl: ”Vila i frid, Karl Knuters” – Tidningen  Elektrikern
Sov i ro Make ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: