Ledig helg

Kl 08,30
☁️ 7°C

Vad skönt med ledig helg. Känner att jag behöver det verkligen. Igår kväll när jag satt och tittade tv kände jag mig helt slut, jag va nästan grinfärdig, grinig var jag fast vi skrattade åt det hela jag och Danne. Men det var skönt att dra ner i sängen, köra upp den till sittande och tittat tv, somnade rätt fort sedan och har sovit bra hela natten. Jag vaknade en gång av att Danne snarkade, tröck i mina öronproppar och somnade om. Sen vet jag inte om jag snarkat eller om Danne haft ont i kroppen för jag hittade honom sovandes på soffan i morse. Han ar ju sån värk i kroppen och har svårt att sova i perioder, han vaknar ofta och går upp en stund, sen vill han inte hoppa upp och ner i sängen för då väcker han mig, jag vaknar lätt. Då brukar han lägga sig på soffan. Vi roterar jag och Danne, ibland när jag vaknar för att han snarkar så går jag upp, känner jag att jag inte kommer att somna om direkt så är det ingen idé att ligga kvar och irritera sig, knuffa på Danne som för en gångs skull sover. Utan då går jag upp på soffan, slår på tvn och somnar om där.

Idag tänkte jag städa av spaet. Det är tömt nu så nu blir det att bara torka av det, låta det stå och luft torka och sen vika in det. Våra poolvärmare är nedtagna så jag ska kolla om Danne tömt dom så är det bara att bära in dom. Sen ska stora parasollet ner, kanske Danne kan skruva ner det innan han far och jobbar så jag bara har att lyfta in allt sen. Studsmattan ska oxå ner. Men den är så liten så det går fort när jag börjar plocka ner den. Så det blir till att joxa på bakgården idag. Ja ja nu ska jag ta tag i dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: