Bilen på rep

Kl 05.00
🌥 5°C

Min bil ska in på rep idag, byte av kamrem. Det är dags, den är bytt 2014 senast, vid 9400 mil, nu har den gått lite över 13000. Efter 6 år eller 12000 mil är rekommendationen. Så det är dags för min bil nu.

Jobb idag, börjar 07…… fast det är en rätt skön dag. Jag har ingen hemma dag eller så. Så det blir bra, kanske jag går ut och äter med Marianne och Jalle, de tänkte göra det. Jag kanske hakar på där. Vi har en till brukare hemma så får se vad det är för mat om denne kan hänga med. Vi får se hur jag gör och vad som händer när man är på jobbet, kan ju dyka upp oförutsedda saker med. Efter det sen, ledig helg ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: