Strongar vidare

kl 07.00
☁️ 6°C

Gud så skönt, nu är spaet nedplockat, tvättat och i friggeboden, stora parasollen är inne, studsmattan är nedskruvad och inne. Jag har bara Rasmus parasoll kvar att ta bort och skyddet vi satte på räcket men det tar jag här någon dag i veckan. Sen får resten stå som det är fram tills det kommer snö tror jag. Mitt promenerande på gården fram och tillbaka med grejer gjorde 11000 steg! 11885 stod klockan på när jag gick in men då hade jag väl gått några steg här inne mellan kaffebryggare och datorn 🙂

Danne kom hem på lunch och vi for och käkade på Lei, sen la jag mig på soffan när jag kom hem. Sov en timme, kollade tv till 20. Var på ica och handlade lite glass. Annika och Tomas kom förbi en sväng de oxå.

Idag blir det Strong Nation kl 10, det ska bli roligt, det är ett härligt pass. Igår såg jag att jag firade 5 år som Strong instruktör. Jag tog licensen i Luleå med Monica Lejman, hon var i gruppen som de första mastertrainers då. Nu har hon sagt bort Strong. Vi åkte dit en morgon jag och Kirsi, jag hade provat på det två veckor tidigare på Zumba kryssningen. Men nervösa och spända var vi, vi hade ingen aning om vad vi skulle få vara med om. Det var ju nått helt nytt, vi var bland de första som utbildades i Sverige oxå, tror de hade varit en grupp före oss. Alla pratade om Strong by Zumba som det hette då, det var så tufft, klarar man av det? Det var en kanon rolig utbildning, vi hade jätte roligt med Monica, vi fick många bra tips, hon är en suverän mastertrainer och ZES. Vi for hem sent på kvällen, helt slut men lyckliga.

Nä nu frillan facebook och sen gå igenom dagens korrar, måste skriva om dom så jag har dem som jag brukar…. vet inte vad jag tänkte riktigt när jag gjorde de nya Strong anteckningarna skrev påett helt annorlunda sätt…. det tjorvar till det ibland för mig märkte jag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: