Mådde så dåligt

Kl 05.00
⛅️
8°C

Herreguuud vad jag mådde dåligt igår. Jag vaknade ju några gånger igår natt av att jag mår illa, kände att jag behöver spy. Något satt fast men jag orkade inte gå upp. Jag har ju min crohns och den ställer till det mellan varven. Jag mådde illa hela dagen på jobbet, jag var tvungen att ligga ner mellan varven på soffan i samlingen. Jag visste inte hur jag skulle klara dagen! En av våra boende var så gullig, – Men herregud Anna mår du så dåligt, du måste ju gå till läkaren, vad har du i magen? Nu måste de ju hjälpa dig. Du stressar så mycket, det kan ju bli magsår. Hon muttrade för sig själv en bra stund om min mage. Hon var så söt i sin oro för mig. Men hon har nog rätt, stressen är nog en del av problemet, jag har funderat själv om det kan vara så att jag håller på att få magsår. Efter att jag kom hem sov jag över 2 timmar på soffan. Nu när jag steg upp idag så kände jag att jag mår lite bättre, liiite granna oroligt fortfarande i magen. Men betydligt bättre än igår. Så detta ger sig under dagen.

Det var annars en underbar dag igår, 17 grader varmt ute mitt på dagen, helt otroligt. Det kändes nästa som sommar igen. Jag hade arbetsbrallorna med långa ben och det kändes nästan lite för varmt. Jag har gjort shorts av ett par och funderade på att gå och leta fram dom där ett tag. Men i och med att jag mådde så dåligt så stannade det vid en tanke bara, jag orkade inte göra många knop igår.

Ja ja nu frilla facebook och sen jobb. Hoppas vi får en lika fin dag idag och att min mage håller sig i schack så jag orkar gå ut på en liten prommis iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: