Spännande

Idag gör jag premiär för Strong Nation i LOW version. Strong finns ju som jag tidigare nämnt i 3 nivåer, Low, Base och Max. Vi kör alltid på Base eller Max. Nu här efter sommaren så blev jag själv med Ann-Sofi som har egna alternativ, ibland har jag tom gjort om Low för att de ska passa henne, hon kan inte ligga på rygg osv. Men jag blev så inspirerad av detta pass, det var jätte roligt så jag bestämde mig för att öppna ett sånt pass. Det var verkligen roligt. Så idag är det dags 7 bokade hittills så hoppas att det blir populärt, det vore så roligt. Idag har vi sista dagen gratis pass och då är det alltid mer bokningar och det tar tid att jobba upp ett pass så jag tänkte nu inte ge upp i första taget men vi kör väl på i någon månad för att se om det finns intresse eller inte. Men roligt ska det bli!

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: