Det var super

Igår öppnade jag ju som sagt ett pass till Strong Nation (Low) samma pass men på Low, en del rörelser är samma andra är modifierade till enklare, mindre hopp osv. Anmälningarna till passet pendlade mellan 8 och 6 och tillslut stannade vi på 6. De som var med tyckte det var jätte roligt, svettigt och hög fart ändå. Och det är ju så det ska vara hög fart fast med med modifikationer. En utav tjejerna som varit bort länge sa att Guuud vad roligt det var, jag hade glömt bort att det var så roligt, hon riktigt lös när hon gick ut genom dörren. Så roligt att höra, jag är så nöjd och hoppas att det kan bli en hit. De som vill köra på full fart och minns vad vi gör när vi kör torsdags passet får gärna göra det. Men jag kör på low när jag är på scenen. Så jag hoppas det blir en hit 🙂

Kör Gold så fort jag hinner, men mina timmar på dagarna är för få och dagarna i veckan är för få, det skulle behövas en till dag i vecka så kanske jag hinner med det jag tänker att jag ska göra 🙂 Fast de börjar sitta mycket bättre nu. Jag märker klar skillnad för varje gång. Nu är det balans/tango låten jag måste gå igenom bättre bara, räkna exakt, tango har ju lite tjorvigare steg. Men det löser sig.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: