Sol just nu

Det har regnat och varit grått, kallt och tråkigt nu i flera dagar. Igår var jag riktigt deppad och hade ingen lust med något! Jag var bara trött och sov flera svängar på kvällen! Men idag skiner solen, humöret känns genast bättre! Nu ut och sitta medans den stora gula är uppe, det ska bli molnigt igen vid 11 och sen resten av dagen regn till kvällen och natten, grått hela morgondagen, solen kommer på måndag igen enligt klart.se. Så nu fort ut och njuta av den lilla sol vi får!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: