Kan knappt fatta

Sista helgen på gång, sen är det 4 veckor semester…. alltså fatta vad skönt det ska bli! Vi blir lediga!!! Jag är så trött, så jäkla trött, det har varit mycket nu under det sista året, pandemi, Savannah, körkort av olika slag, plugg, vi har tufft schema med lite återhämtning…. vi har står hela tiden beredd på att nya scheman ska komma som blir ännu sämre än de vi har. Ja usch säger jag, skönt att få vara ledig och koppla bort allt sånt en stund.

Altantaket är ju klart, nu är det räcken och det lilla huset som Danne tänkt bygga, sammanslagningen med lilla altanen sen är det klart. Funderar på om jag sätter ut storpoolen i år. Men jag tror nästan jag gör det. Jag är inte säker, ska kolla lite väder och vad de lovar. Men det är ju skönt att ligga och plaska i vattnet om dagarna. Får se hur jag gör.

Mår illa igen, har mått illa av och till ett par månader nu, magen slår bakut. Men det håller aldrig på länge som tur är utan bara några minuter sen avtar det igen tills nästa attack kommer. Kanske jag dricker för mycket kaffe. Fast det gör jag inte, dricker mina koppar på morgonen, sen går det oftast fram till att jag far till jobbet innan jag tar nästa kopp, då blir det igen några där men sen halva skvättar under kvällen här och där. Är jag hemma blir det oftast inte mer än kanske en kopp på eftermiddagen.

Hade mitt Strong pass igår, så suuuuper, det gick kanon, i slutet av maglåten glömde jag de sista 4 crab walk nå vi fick lite extra vila, Helena gjorde dom 🙂 Ja ja nu blir det att väcka Rasmus, jag har bytt pass med Mari så jag börjar 07 idag istället för 12-21.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: