Vädret som försvann

Vårt härliga varma väder försvann. Det var ju sol igår och solen skiner idag men graderna är inte lika som de var. Nåväl det kanske blir varmare, det är ju bara början av juni är. Men så här var det ju förra året oxå, de som hade semester första perioden hade det bästa vädret. Men men man får inte misströsta, det är sommar fast att man jobbar oxå.

Jag gick i slow motion igår kändes det som, det blev inte många steg på klockan. Små pysslade mest, hängde tvätt, fortsatte plocka undan efter studenten, vi var och bytte det vi köpte fel på IKEA. Var en sväng till Mia och hälsade på, hon åker ju till Umeå idag för att sätta igång med strålning, det ska pågå i 6 veckor. Nu får man bara hålla tummarna för henne. Lagade mat när jag kom hem, satte ut mina solsängar till försäljning, jag hade tänkt mig typ 400 kr för båda men fick 1000kr! Helt otroligt. Men de är båda i bra skick, inga skador nånstans, det är inte suttet mycket i dom. Jag är mer för Badenbaden så jag ska gå och köpa två såna istället.

Roffe har börjat väcka mig vid 4 i morse av någon anledning, han brukar aldrig hoppa ner från sängen. Jag blev så paff över att jag vaknade och han står och grinar nedanför mig, han kommer ju inte upp igen. Jag tänkte att jag har råkat sparka ner honom, han sover ju i mina fötter. Men sen hör jag att han hoppar ner efter en stund. Nå tog upp honom igen, det är det att han går och äter upp kattmaten. Nå han låg en stund men hoppade ner igen. Tog upp honom en 3e sväng men såg att han inte kunde komma till ro så något måste vara galet. Jag klev upp kvart i 5 och släppte ut honom, tänkte han var kissnödig, han kom in och drack jätte mycket. Sen brukar han vilja gå ut igen en efter en stund, vilket han gjorde idag med, ut för och bajsa och så drack han igen. Så jag vet inte om han bara vara jätte törstig. Nu verkar han kunna koppla av iallafall.

Danne börjar jobba 07 idag men sover som en stock…. måste gå och väcka honom…. jag börjar 09, så man vet vad man gör hela dagen. Pass på kvällen. Snart börjar semestern, fan vad skönt det ska bli!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: