Hjärnan kopplar ner

Hade mitt toning pass igår, min hjärna har börjat koppla ner eller så behöver den lite ledigt! Första 15 minuterna svamlade jag lite här och där men sen gick det av bara farten. Min nya låt gillar jag inte riktigt, den såg så bra ut när jag hittade den men den är inte bra att dansa, måste göra om den lite. Det finns som ingen strategi i den. Jag jobbade med den lite igår på dagen det jag hann men men men….. ja ja det blir nog bra det med 🙂

Nästa vecka har jag ledigt alla pass, jag börjar min semester så det ska bli skönt att bara få koppla bort allt. Jag har varit trött sista tiden. Och inte känt riktigt orken för detta…. så lite vila är nog välbehövligt. Var ju ledig förra veckan två av passen men då hade jag Gold avslutningen på tisdag så jag hade haft svårt att hinna till toningen och sen på torsdag var det ju att planera och ställa iordning för studentfirandet.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: