Men va fan

Herreguuud vad jag sovit ända fram till 08.30! Jag var så jävla trött efter jobbet. Efter middagen och Dennis, Lise ocgh Alicia var här så gick jag på soffan och la mig. Kollade masked singer, missade hela ”Av med masken” delen, fick kolla på internet vem det var. Gick ner i sängen, kollade 3 avsnitt av min serie och somnade. Vaknade med ett ryck halv nio och bara flög upp från sängen, det kändes att jag sovit länge! Så nu gäller det att lägga på ett kol!

Jag ska fixa frillan, sen piska ut Danne att jobba lite med taket. Han har under hela gårdagen fått dit en planka!! En hel jävla planka. Dern kunde jag oxå fått dit! Hmmmmm min stress bar ökar och ökar, jag vet när han är så här att inte har några planer på att få den färdig till Rasmus student! Jag mår jätte dåligt inombords. Fan inte undra på att jag fick en hjärtinfarkt, han kan verkligen stressa mig till bristningsgränsen. När han inte pratar bara låstsas som saker inte finns, inte existerar, då vet han inte hur han ska gå till väga, då vet han inte hur han ska fortsätta. Och då blir det inget……. Rasmus student firande är i fara….

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Maj 15, 2021 @ 11:55:57

    Andas min vän, andas ❤️ Var rädd om dig. Och så fram med piskan 🙈😍👍💪

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: