Joxat och tränat

Varit ute och joxat på hela dagen, pysslat med tvätten och varit barnvakt åt världens finaste Alicia. Vi var och köpte en ny gunga, ni vet en sån stor rund man ligger i. Den vi hade var hel inte för det men när den bara hade som ett nät så blev den lite hängig och så. Nu har vi en annan modell med som ett studsmatte tyg istället för trossar. Dennis och Lise kom förbi här sedan och hjälpte mig med studsmattan, inte för att det är nu så mkt att göra med den, den är ju så liten men ändå, all hjälp är välkommen, nu är det bara listen runt som jag inte satte, jag gjorde samma misstag som förra året, satte fast nätet innan jag satte listen och det går inte med vår modell. Så jag måste ta lös uppe och göra om, men det tar väl typ 5 minuter så är det klart. Alicia skulle komma och hoppa idag 🙂

Jag vet inte om jag sa men jag har beställt nya utemöbler, inga stora vräkiga saker, vi har inte så stort ändå på altanen och jag vill ha space och gå på oxå. Vi tänkte ju beställa en paviljong oxå eller en pergola som de heter. Men vi avvaktar med den ett tag.

Idag ska jag iväg och städa i lokalen, sen hem, fortsätta med kids korrar, kolla om jag hinner med nån ny till de övriga passen. Annars får de vara som det är denna vecka. Hinner jag inte så hinner jag inte. Nu är det full fokus på kids.

Jag får lite främmande idag, Nina och Sara skulle komma förbi och sen kommer Pian oxå. Så jag hinner göra lite innan det.

Ja ja nu hopp o kläderna, fixa zoom, in på facebook och sedan starta dagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: