Soligt än

Fint väder igår med även om det inte var lika varmt som dagen innan, men en 17-18 grader var det ändå. Dagen idag ser inte ut att bli lika varm, solen skiner men det känns i luften att det inte blir lika varmt som vi haft.

Passet igår gick super bra, inga missar, bara att orken inte var där den brukar. Men så var vi alla igår, tror att solen påverkat oss hela högen, alla hade varit ute mycket och njutit av vädret, vi är ovan än. Men vi körde på utav bara den.

Sovit som en kratta, somnade vid halv 1 bara för att vakna vid 04 och kunde inte somna om, låg och slö tittade tv till 05 och sen steg jag upp, ska jobba kl 07 idag ändå. Kollade min klocka för en stund sen och den bekräftade min natt med MYCKET DÅLIGT

Ja ja nu ska jag börja fixa frilla, gå ut och hämta Happisbladet såg att den kom, sen är det jobbet som gäller. Skönt med ledig helg iallafall. Ska kratta lite och sen gå igenom alla kids korrar! Uiiiii har inte övat dom en enda gång!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: