Sista dagen

Sista dagen på jobbhelgen startar nu. Jag har stigit upp strax efter 05 nu för tredje dagen. Imorgon får jag sova lite längre iallafall. Jag stiger ju upp och ser till att ungarna kliver upp. Rasmus är så duktig, han kliver upp och tidigt ibland om han måste plugga. Men sen kommer dagar då han är mer trött och skulle försova sig om man inte väckte honom. Savannah däremot, ja nå visst vaknar hon oxå själv mellan varven men bäst är att se till att hon stigit upp!

Jag är så trött, seeeg i kroppen och huvudet är inte riktigt med känner jag. Jag funderade igår på att sjukskriva mig idag, känner att jag är slut. Det har varit mycket under helgen. Men jag har en del att ta tag i på jobbet idag så jag går och jobbar. Jag gör det jag orkar sen får det väl vara. Jag stressar i skallen märker jag, jag har ett tryck över bröstet men det kommer inte från hjärtat för nitron hjälper inte, så sägs det, hjälper den så är det hjärtat.

Solen ser ut att återvända idag, just nu är det strålande väder, hoppas det fortsätter så, det piggar ju oxå upp ifall vädret är bättre. Nä nu ska jag fixa mina zoom länkar, sen kolla hur frillan mår och så iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: